térképfrissítés, feltöltés

Van, aki meg tudja csinálni, de sem ideje, sem kedve nincs hozzá. Van, aki nem is próbálja meg, mert nem általános számítógép használót feltételez a művelet. Nem ördöngösség, de miért kellene Önnek két-három órát ülni a gép mellet és térképszelvényeket jelölni, letölteni-feltölteni, telepíteni…

Kollegáim ezt rutinos mozdulatokkal elvégzik Ön helyett.

 

Áraink (bruttó):

Új készülék vásárlása esetén:
Megnevezés Ár
‘ready to go’ felkészítés, mely tartalmazza a szoftver-,
valamint a térkép frissítést és a térkép(ek) feltöltését
(kb. 1-4 óra)
4.900 Ft
Meglévő készülék esetén:
Megnevezés Ár
Meglévő szoftver frissítése 2.500 Ft
Magyarhang feltöltése 2.500 Ft
Meglévő térkép frissítése 4.900 Ft
           + további térkép frissítés 1.500 Ft
Új térkép feltöltése 4.900 Ft
           + további térképrégió feltöltés 3.900 Ft
Szoftver telepítés (notebook) 6.900 Ft
Személyes konzultáció/megkezdett óra 4.900 Ft

Szeretném felhívni figyelmüket arra, hogy ezen szolgáltatások opcionálisan választhatóak, új készülék vásárlásakor természetesen gyári állapotában is el lehet vinni a terméket.

A térkép frissítésre vonatkozó ár csak és kizárólag a szolgáltatásra vonatkozik, nem tartalmazza a térképek árait.

Amennyiben bármelyik szolgáltatást igénybe szeretnék venni, kérem, hogy előtte időpont egyeztetés céljából hívjanak minket a 436-0-436-os telefonszámon, vagy írjanak az info@duett.hu e-mail címre!

Beépítés:

Az általánosan használt hordozható GPS-ek felszerelése könnyű feladat. Szinte minden szett tartalmaz egy tapadókorongos tartót, amit egyszerűen a szélvédőre tapasztunk, majd bedugjuk a tápellátáshoz szükséges szivargyújtó töltőt és máris útra kész a berendezés. Ha rendszeresen több autóban használjuk a navigációt, akkor ez igen praktikus, de ha állandóan ugyan abban az autóban, akkor egy idő után zavaró a műszerfalon átfutó vezeték és valószínű, hogy hiányozni fog a navigáció által elfoglalt szivargyújtó csatlakozó is. Számunkra nem bonyolult feladat, hogy a navigációs készülék töltőkábelét elrejtsük a műszerfal mögött, esetleg fix tartóval a megfelelőbb helyre szereljük a készüléket, hogy Ön biztonságosan kezelhesse és az autó belső egysége megmaradjon.